ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Атанас Маринов: Ботев трябва да печели и като гост
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:21 / 21.04.2006Коментари (55)1443
©
Крайно време е Ботев да спечели мач като гост, заяви днес старши треньорът на тима Атанас Маринов. Думите му бяха повод предстоящия двубой на "канарчетата" с Марек в Дупница в неделя от 24-ия кръг на "А" група.
"Във всички мачове, които играхме навън с изключение на този с Локомотив (София), се представихме добре. Време е вече и точки да започнем да печелим" коментира наставникът на "жълто-черния" тим.

"За няколко часа след победата с 3:1 над Вихрен се чувствах много добре. Дори споделих на футболистите, че на следващия ден валя дъжд, но за мен беше слънчево. Нямаме време да летим в облаците, тъй като през седмицата взехме само един от многото мачове, които трябва да печелим до края на сезона" сподели още наставникът на пловдивчани.

Халфът Атанас Въргов получи травма по време на днешната тренировка, като изкълчи глезен. Неговото участие в двубоя е под въпрос и вероятно ще отпадне от групата. Атанас Маринов обаче не пожела да разкрие дали ще излезе със същите 11 футболисти, които спечелиха двубоя с Вихрен.

"За мен всички играчи са еднакви. Доволен съм от хората, които играха в сряда и от тези, които влязоха на смята" заяви Маринов.

"Когато се върнах преди няколко месеца в България от Малта чух много приказки за футбола тук. Виждам, че се случват странни неща, но за да каже нещо човек трябва да го докаже. Има изненадващи резултати, но дали те са плод на феърплей или не са не мога да кажа. Има комисии и хора, които да решават нещата. Ако съмненията се докажат хората управляващи футбола трябва да защитят себе си и политиката, която водят и да бъдат безкомпромисни. Много приказки се изприказваха преди мача Беласица - Родопа и видяхте, че в крайна сметка това, за което се говореше се случи и на самия двубой", заяви още Атанас Маринов. Информацията е на Нетинфо.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
EBA4 NA BUFERI
на 25.04.2006 г.
0
 
 
EI DA VA EBA V PROSTITE GOMNQNO-BELI CIGANI.VIE STE MNOGO PROSTI BE.MAMA VI DEIBA CIGANSKA
EBA4 NA BUFERI
на 25.04.2006 г.
0
 
 
EI DA VA EBA V PROSTITE GOMNQNO-BELI CIGANI.VIE STE MNOGO PROSTI BE.MAMA VI DEIBA CIGANSKA
Pargov
на 24.04.2006 г.
0
 
 
ami spechelixa navan. Specheliha 3-ka ot tototo
Aнонимен
на 24.04.2006 г.
0
 
 
Botqf Fen 10:52 ч. 24.4.2006 г.>>Botief-selski-news 00:55 ч. 23.4.2006 г. Вие сте болни мозъци, дано да ви приберат по-бързо.
Botqf Fen
на 24.04.2006 г.
0
 
 
7 dni sport: Йордан Минев: Запалянкото Салчо кълнеше децата ни Защитникът на Ботев Йордан Минев отрече да се е заяждал с агитката по време на мача със Славия или край "Църна маца". - След домакинството с Родопа защитавах феновете ни пред цяла България. Но вече не знам защо тези хора си дават парите да пътуват до София само и само да ни псуват. Един от тях, наричат го Салчо, не спря да ни кълне на "Овча купел". Викаше: "Да ви умрат децата!" Не съм показвал средни пръсти. Даже и не видях агитката на "Църна маца", седях отляво на автобуса и говорех с Краси Кръстев за срещата. Не заслужаваме да ни преследват като престъпници и да ни унижават. Тичам като кон по 90 минути във всеки един мач. Почва да ми писва. Ако и срещу Вихрен ни ругаят, ще ритна топката в трибуните. Свалям фланелката и си тръгвам - заяви пред "7 дни спорт" афектираният Минев. Ha-Ha-Ha.....jylti cigani
Botief-selski-news
на 23.04.2006 г.
0
 
 
Sal4y Vietnameza deklarira: Gyznyty naliagyne na Anal4o Xristolyv e yt 4epa mi koito izptriaskax v na Lil4y zyrlata Gomnian-Gomnian !!!
Aнонимен
на 22.04.2006 г.
0
 
 
Като стана въпрос за Виетнам, нещо за АЛ АРАБИЯ да кажеш. Да, ти сигурно не знаеш за какво става въпрос, така че какво ли те питам.
Aнонимен
на 22.04.2006 г.
0
 
 
Папагалите затова са папагали, за да си копират мненията от виетнамските форуми. А това каква работа е???
Aнонимен
на 22.04.2006 г.
0
 
 
Буфери, толкова ли сте прости, че си копирате мненията от статия на статия. Мангалска му работа.
Plovdiv
на 22.04.2006 г.
0
 
 
talibani Vietnamski... begaite da vi 6tipe Sal4y s anal po y6ite!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: