Атанас Маринов: Ботев трябва да печели и като гост

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (55)
17:21 / 21.04.2006
1444
Крайно време е Ботев да спечели мач като гост, заяви днес старши треньорът на тима Атанас Маринов. Думите му бяха повод предстоящия двубой на "канарчетата" с Марек в Дупница в неделя от 24-ия кръг на "А" група.
"Във всички мачове, които играхме навън с изключение на този с Локомотив (София), се представихме добре. Време е вече и точки да започнем да печелим" коментира наставникът на "жълто-черния" тим.

"За няколко часа след победата с 3:1 над Вихрен се чувствах много добре. Дори споделих на футболистите, че на следващия ден валя дъжд, но за мен беше слънчево. Нямаме време да летим в облаците, тъй като през седмицата взехме само един от многото мачове, които трябва да печелим до края на сезона" сподели още наставникът на пловдивчани.

Халфът Атанас Въргов получи травма по време на днешната тренировка, като изкълчи глезен. Неговото участие в двубоя е под въпрос и вероятно ще отпадне от групата. Атанас Маринов обаче не пожела да разкрие дали ще излезе със същите 11 футболисти, които спечелиха двубоя с Вихрен.

"За мен всички играчи са еднакви. Доволен съм от хората, които играха в сряда и от тези, които влязоха на смята" заяви Маринов.

"Когато се върнах преди няколко месеца в България от Малта чух много приказки за футбола тук. Виждам, че се случват странни неща, но за да каже нещо човек трябва да го докаже. Има изненадващи резултати, но дали те са плод на феърплей или не са не мога да кажа. Има комисии и хора, които да решават нещата. Ако съмненията се докажат хората управляващи футбола трябва да защитят себе си и политиката, която водят и да бъдат безкомпромисни. Много приказки се изприказваха преди мача Беласица - Родопа и видяхте, че в крайна сметка това, за което се говореше се случи и на самия двубой", заяви още Атанас Маринов. Информацията е на Нетинфо.


Виж коментарите (55)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).