Балтазар: Много разочароващо! Футболът не е честен спорт, само един отбор искаше да играе

Автор: Стойчо Генов
Коментари (10)
19:31 / 19.03.2023
6192
Треньорът на Ботев Бруно Балтазар бе изключително разочарован от развоя на 116-ото градско дерби, което завърши 1:1 на базата в "Коматево". Португалският специалист изрази мнение, че на терена само неговият отбор е искал да играе футбол и е заслужавал да спечели.

Ето мнението на Балтазар след края на дербито в "Коматево":

Много разочароващо. Футболът не е честен спорт. Днес изпуснахме 2 точки. Дадохме всичко от себе си, работихме здраво, за да вкараме и в един момент загубихме концентрация, а не трябваше да го правим. Може би емоциите взеха връх. Ние просто изключваме за един момент. Чувството ми е, че само един отбор искаше да играе днес и заслужаваше да спечели.

Не трябва да даваме такива 2 точки. Това трябва да ни е за урок. Някои от играчите са твърде млади. Но ние растем. Те имат опитни футболисти, добре са в класирането и изчакваха.

Дербитата винаги са специални. Имам този опит в други държави. Атмосферата беше отлична, но това, което феновете ни направиха вчера, беше феноменално. Много силно искахме да спечелим точно заради феновете, но за жалост не успяхме.



Виж коментарите (10)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).