Делегат покрил инцидента с Каубоя

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
08:29 / 25.04.2006
477
Делегатът на БФС Валентин Чакъров се е пробвал да покрие скандала със съдията Димитър Димитров-Каубоя след мача Родопа - Локо (Пд), информира "Меридиан Мач". След края на мача четиримата съдии се опитали да се приберат в съблекалнята, но заварили вратата заключена. Докато чакали някой от домакините да им отвори, рефер Димитър и помощниците били изненадани на стадиона, който им заяил, че няма да ги пусне.

Според информация на „Меридиан Мач" представителят на Родопа бутнал Каубоя, като дори го заплашил с побой. Претенциите на домакините към Каубоя били заради скандалната дузпа, която свири рефера в арбитърът бил заплашван от члена на YC на Родопа Георги Панайотов, който също бил бесен от решението на съдията. Димитър Димитров е описал подробно инцидента в доклада си и Родопа най-вероятно ще бъде наказан още на днешното заседание на ДК. „Съдията е написал всичко и няма защо му се търси отгогор Делегатът обаче до тях изваден от наряди до края на сезона", заяви по този повод членът на Изпълкома и надзорник на съдиите Христо Порточанов.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).