Христолов дава пари на Локомотив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (33)
08:40 / 25.04.2006
1406
Истински куриоз е на път да се роди в Пловдив, след като президентът на Ботев Димитър Христолов обяви, че ще премира играчите на Локо (Пд), твърди "Меридиан Мач". Причината за безпрецедентния ход на „канарчетата" е в победата на „черно-белите" срещу прекия конкурент на Ботев за оставане в групата Родопа в Смолян с 2:1.

Преди този мач в Пловдив упорито вървяха слухове, че Локо нарочно ще даде мача, за да утежни положението на вечния си съперник. В крайна сметка „черно-белите" играха феърплей и победиха с дузпа в последната минута. Така премиите, предназначени за „канарчетата" за мача в Дупница, ще отидат в джобовете на играчите на Локо (Пд).

В същото време се разбра, че нападателят Стефан Костадинов се завръща в клуба, без да е подписал договор с виетнамски клуб. Той бе на преговори в Ханой с местния LG, но в крайна сметка не се е разбрал за личните си условия, след като азиатците на няколко пъти променяли предложението си. Според източници от Ботев първоначалното предложение било за 15 пъти по-голяма заплата от тази в Ботев, но за много малък срок. Така се очаква тази седмица Костадинов да се върне от Виетнам и да продължи да играе за Ботев и ще се опита да помогне на тима в битката за оцеляване в „А" група.


Виж коментарите (33)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).