Локо уреди контрола с Хебър на "Лаута"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (1)
14:45 / 21.03.2023
1970
Локомотив Пловдив ще играе контрола с отбора на Хебър (Пазарджик) през настоящата пауза в шампионата. Спарингът ще е на 1 април (събота) на "Лаута".

Новината потвърди новият наставник на пазарджишкия тим Любослав Пенев. Това ще е вторият му мач начело на Хебър. Първият ще е тази събота срещу Миньор (Перник).

"Аз съм взискателен треньор, но нищо страшно няма. Всичко стъпва на база дисциплина и много работа. Нямам никакви притеснения, аз съм смел човек. Мисля, че имам добри виждания за футбола", каза Любослав Пенев по време на днешното си представяне в сградата на Община Пазарджик.

"С общи усилия на всички трябва да дадем максималното, за да постигнем целта. Тя е една - оставане в елита. Оптимист съм, имаме сили, но ни трябва работа. С мен ще има двама помощници - Ради Здравков и Наско Стоилов. Треньорът на вратарите остава, кондицинонния треньор остава", допълни бившият нападател.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).