Екомет направи равен с Болярки у дома

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
19:29 / 09.05.2010
1341
Екомет - 90 направи равен 1:1 у дома с Болярки Велико Търново в мач, игран на стадион Пловдив. По този начин женският тим на Пловдив запази шансове за третото място в републиканското първенство по футбол, като води именно на Болярки с 3 точки. Момичетата от Велико Търново обаче имат мач по-малко.

Първото полувреме премина равностойно, като опасности имаше и пред двете врати. Резултатът откриха момичетата на Илия Кунов. При едно разбъркване топката се удари в ръката на футболистка на гостите и съдията свири дузпа. Зад топката застана дежурната голмайсторка Велина Кошулева, която не сбърка за 1:0. Болярки имаха няколко добри възможности, но на вратата безпогрешна бе Лина Саид.

През втората част силите на футболистките на Екомет-90 обаче свършиха и доста по-издръжливите великотърновки успяха да вземат изцяло инициативата. Така малко след началото на второто полувреме футболистка на гостите се измъкна от защитата и сама срещу вратарката изравни - 1:1. Все пак пловдивчанки успяха да удържат резултата до края на мача, с което да запазят и преднината си в класирането пред Болярки.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 25


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).