Класическо 3:0 за Локо над Славия

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (60)
18:14 / 29.04.2006
1984
Локомотив победи с класическото 3:0 Славия, като домакин на стадиона в парк "Лаута". Еламе с глава даде начало на головата фиеста за "смърфовете" още в 5-та минута. Две по-късно откъсналият се Робърт Петров подаде на Илами Халими, но той отблизо се засуети. В 31-та минута отново след добра атака по крилото, но този път отдясно, капитанът Владимир Иванов центрира и Явор Въндев с глава разтресе горната греда, но при добавката бе точен за 2:0. При този резултат двата отбора се оттеглиха на почивка.

Второто полувреме започна вихрено за "черно-белите" с непрекъснати атаки към вратата на гостите от Славия. В 50-та минута след добър самостоятелен пробив на Явор Въндев Амбарцумян успя да избие топката и Илами Халими на празна врата от десетина метра стреля силно над гредата. Все пак 10 минути по-късно албанецът се реабилитира за пропуска си. Той успя да материализира добра атака от дясно и пас на Влади Златинов за крайното 3:0. До края на срещата домакините имаха още няколко положения за гол, но не успяха да ги реализират.

В 77-та минута Велко Христев си изпроси глупав червен картон за удар без топка, който само свирилият слабо главен съдия видя.


Виж коментарите (60)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).