Садъков гледа Удинезе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
09:06 / 03.05.2006
720
Треньорът на Локомотив Аян Садъков замина за Италия. С него е и треньорът от школата Александър Чотров. Двамата са там по покана на Удинезе. Те ще наблюдават тренировките на тима от Серия А, както и начина на подготовка в юношеските формации. В събота Садъков и Чотров ще гледат на живо и мача на Удинезе с Каляри от предпоследния кръг на калчото.

- Треньорите заминаха благодарение на бизнес отношенията на човека, който ни помага -Александър Тасев, и Кузман Маринов, шеф на фондация с благотворителна цел в региона. Миналата седмица представители на Удинезе бяха наши гости. Гледаха мача със Славия, после ги заведохме и в Ловеч за Литекс - Ботев. Останаха изключително доволни от сътрудничеството помежду ни и поканиха нашия треньор да замине за Италия - обясни собственикът на Локомотив Емил Наков специално за "7 дни спорт".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).