Саидходжа остава в затвора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (25)
09:07 / 03.05.2006
1679
Най-малко още 2 месеца ще остане в ареста нападателят на Ботев Пловдив Дормушали Саидходжа. Вчера пловдивският окръжен съд отхвърли искането на защитата за промяна на постоянната мярка за задържане под стража в домашен арест. Адвокатът на футболиста и баща му Сафет Саидходжа - Хари Харалампиев, пледира за по-леката мярка, но молбата му бе отхвърлена. На съда бе представено писмо от Ботев, удостоверяващо, че голаджията има професионален договор до 30 юни 2009 г., а също и студентска книжка на играча от Европейския колеж.

Съдът обаче не уважи искането на защитата и в следващите два месеца то не може да бъде обжалвано. футболистът, баща му и техен приятел са в ареста от в април тази година. В средата на март тримата се сбиха с цивилни полицаи в асеновградска дискотека, което доведе до задържането им. „Съдията прецени, че настоящата постоянна мярка задържане под стража е най-удачна. Мисля, че имаме законови основания за промяна в домашен арест. След два месеца ще обжалваме отново", коментира Харалампиев, цитиран от Тема: Спорт.


Виж коментарите (25)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).