Локомотив уговори контрола с Удинезе

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (11)
11:34 / 08.05.2006
730
Локомотив ще играе контрола с Удинезе, разкри треньорът Аян Садъков. Двата тима ще се срещнат през юни в Италия, пише "7 дни спорт". Както е известно, благодарение на добрите си бизнес отношения с шефовете на тима от Серия А новият благодетел на Локомотив Александър Тасев уреди лагер на тима в база до Удине.

В събота отборът бе на галавечеря преди последния мач от първенството. След това разговаряхме с треньора им Джовани Галеоне и помощника му Карло Сабатини. Стана дума да играем контрола по време на лагера ни в Италия. Не сме коментирали сътрудничеството. Това е работа на шефовете - разказа Садъков, който е в Удине заедно с Атанас Чотров от школата на Локомотив. Двамата изкараха в Италия една седмица и се запознаха с начина на работа в клуба от "Фриули". Вчера Садъков и Чотров изгледаха срещата на Удинезе с Каляри, след което се прибраха в България.

По време на разговора им с Галеоне 65-го-дишният специалист се сетил за мач между юношите на България и Италия през 1959 година. Треньорът признал, че още помни играча с №10 от нашите, но така и не се сетил за името му. Садъков призна, че представителите на Удинезе, които гледаха мача със Славия на Лаута, са харесали вратаря Стоян Колев и македонеца Роберт Петров, но за трансфер не станало дума.


Виж коментарите (11)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).