Балтазар: Предстоят ни 5 финала! Искаме да ги спечелим и да вземем седмата позиция!

Автор: Стойчо Генов
Коментари (5)
22:21 / 10.04.2023
3966
Треньорът на Ботев (Пд) Бруно Балтазар логично бе разочарован от началото на двубоя срещу ЦСКА 1948, който впоследствие неговият отбор загуби с 1:2. Португалецът призна, че за първи път в кариерата си получава толкова ранен гол (б.р. в 16-ата секунда).

Ето какво каза наставникът на жълто-черните след края на мача в Бистрица:

Началото беше ужасно. За първи път в моята кариера ми се случва подобно нещо. Готвим се 20 дни и получаваме гол в 20-ата секунда.

След лошия старт мисля, че направихме добро второ полувреме. За съжаление вкарахме твърде късно, въпреки че дори можехме да стигнем и до точка. Лошото време не може да бъде оправдание. Просто цялата ни тактика и подготовка колабира в 20-ата секунда.

Младите футболисти имат желание да се учат и да се развиват. Те се борят до край за този клуб. Сега ни предстоят 5 финала до края. Искаме да вземем седмата позиция. Ще опитаме да спечелим всичките тези 5 финала.



Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).