ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Локомотив предлага нов договор на Фугата
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 09.05.2006Коментари (10)578
©
Локомотив ще предложи нов договор на капитана Владимир Иванов, пише "Тема спорт". Сегашният контракт на Фугата изтича през лятото. От спортно-техническия щаб обаче държат той да остане в отбора и през следващия сезон. В същото време стана ясно, че пловдивчани ще се опитат да освободят защитника Георги Самокишев от ангажимента му към юношеския национален отбор. Ако не стане, играчът ще пропусне дербито с Ботев. По това време той трябва да участва в квалификация за европейско първенство. От Локомотив обаче искат той да играе срещу градския съперник. „Ще разговаряме с хората от БФС по този въпрос и ще видим дали е възможно да се стигне до някакъв компромис от тяхна страна", коментира вчера треньорът Аян Садъков.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Loko
на 09.05.2006 г.
0
 
 
ami stoto v sravnenie s vas sme ne Juve, ami Barsa
Aнонимен
на 09.05.2006 г.
0
 
 
abe loko vie mai naistina se mislite za juve. 6to da ni va biem? verno,4e sme slabi,ama vsi4ko moje da stane.
Loko
на 09.05.2006 г.
0
 
 
13, ti naistina li smiatash, che moje da ni biete bez ugovorka?!! Mai e nagovoren za raven za sajalenie. A dano Vlado prieme i prepodpishe - toi e cenen s opita si
BOTEV
на 09.05.2006 г.
0
 
 
kajete be muhliovci,6to spriahte da vikate juve i juventina? Nali do skoro sa deriahte cial ma4. sme6ni palia4ovci.Ama verno ,4e vie slu6ate samo kvo vikat "batkovcite" po megafona. Vie ste nai-golemite sme6nici v istoriata na futbola!!! Parvo kre6tite kato jivotni juve i juventina po cial ma4,koeto e super sme6no i izvednaj vsi4ki spirate pod komanda,koeto 100 pati po sme6no.
13
на 09.05.2006 г.
0
 
 
Ама естествено - така е много удобно - ако ви порнем ще е наредено. Иначе всичко е нормално - смешник.
Aнонимен
на 09.05.2006 г.
0
 
 
EI DRUSAN JALTUR, VE4E 10 GODINI 6IBANITE STE VIE BE NE6TASNIK! AKO NE E NAREDEN MA4A OTNOVO 6TE STE MORALNITE POBEDITELI !!!
Aнонимен
на 09.05.2006 г.
0
 
 
EI DRUSAN JALTUR, VE4E 10 GODINI 6IBANITE STE VIE BE NE6TASNIK! AKO NE E NAREDEN MA4A OTNOVO 6TE STE MORALNITE POBEDITELI !!!
Aнонимен
на 09.05.2006 г.
0
 
 
EI DRUSAN JALTUR, VE4E 10 GODINI 6IBANITE STE VIE BE NE6TASNIK! AKO NE E NAREDEN MA4A OTNOVO 6TE STE MORALNITE POBEDITELI !!!
Aнонимен
на 09.05.2006 г.
0
 
 
Не мога да повярвам колко са тъпи лаймомотифците.Ботев никога няма да легне на шльокото.За това пригответе се за секс,ако мрънкате ще ви шибаме цигани баракливи,потни и миризливи.Смърдите на наваляни песове от шекермаала.А,и престанете да шибате майките си без капоти щото продължават да се раждат изроди и дебили.
Dano ne stane!
на 09.05.2006 г.
0
 
 
Слухове за уговорка на "Локо" (Пд) - "Ботев" Владимир Иванов ДИНЧЕР ФЕЙЗОВ Седмица преди градското дерби между "Локо" и "Ботев" градът е разбунен от слухове, че мачът ще бъде с предизвестен край. Привърженици и на двата отбора се съмняват, че "Локо" ще "даде" мача на съперника, който се бори за оставане в "А" група. Подобна мълва за пръв път върви така упорито преди пловдивско дерби. "Изключено е. Не сме склонни за подарим на "Ботев" дори и точка", бе коментарът от "Локо". Изпълнителният директор на "Ботев" Константин Дервенков на свой ред се усъмни, че ще има нарушаване на феърплея, но от страна на конкурентните тимове в дъното на класирането - "Нафтекс", "Пирин 1922" и "Родопа". Дервенков изрази и отчаянието на клубното ръководство, че отборът не върви, макар всичко да е изрядно от финансово и организационно естество. Капитанът на "Локо" Владимир Иванов пък е получил предложение да преподпише договора си за още 2 сезона - до лятото на 2008-а. Сегашният контракт на Фугата изтича през юни. Той има предложения от два столични отбора да премине при тях като свободен агент. Иванов (33 г.), който е сред най-стабилните играчи на "Локо" този сезон, кара вече 4-а година в тима. Наставникът на "черно-белите" Аян Садъков пък днес ще проведе първата си тренировка с отбора от седмица. Той се върна от Италия, където бе на стаж в "Удинезе" и изгледа победата на тима от Удине с 2:0 над "Каляри".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: