ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Влади Златинов с контузия преди дербито
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:21 / 09.05.2006Коментари (8)674
©
Футболистът на Локомотив Владислав Златинов продължава да има проблеми с коляното, съобщиха от клуба. Утре той отново ще бъде прегледен в софийска клиника, тъй като се оплаква от болки. В четвъртък нападателят мина на ядрено-магнитен резонанс, но продължи да играе, след като се установи, че травмата му не е сериозна. Проблемите му обаче продължават и той може да получи почивка от няколко дни.

Красимир Димитров, който получи контузия в коляното по време на мача с Вихрен в Сандански в събота, най-вероятно няма да играе до края на първенството, съобщиха от управата на клуба. Положението на полузащитника е сериозно и според лекуващите го лекари не трябва да се рискува здравето му преди да бъде възстановен напълно.

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Аян Садъков събира утре отбора на първа тренировка за седмицата. Той са завърна снощи от Италия, където заедно със специалиста от Детско-юношеската школа на Локомотив (Пловдив) Асен Чотров бяха на специализация в Удинезе.

"Доволен съм, че се запознахме с опита на един от добрите италиански отбори. В Удинезе организацията е на високо професионално ниво, условията за подготовка и възстановяване са отлични. Получих уверения от домакините, че ако имат възможност, ще играят контрола с нас през лятото", коментира Аян Садъков. Той добави, че ще обсъди с ръководството на клуба положението в състава преди предстоящото дерби с Ботев.

Освен на Красимир Димитров наставникът няма да разчита на наказания Велко Христев, на Зоран Златковски - привикан в юношеския национален отбор на Македония, и на Георги Самокишев, който има повиквателна за юношеския национален отбор на България.

"Нямаме намерение да спираме наши играчи, повикани в национални отбори. Все пак ще проведем разговор с БФС, за да видим дали няма възможност да използваме Георги Самокишев срещу Ботев", завърши Аян Садъков. Информацията е на Нетинфо.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
Loko
на 10.05.2006 г.
0
 
 
Ami za razlika ot vas nie jiveem v 21 vek i se razvivame i zatova spriahme da vikame Juve.Ama otkade da se setite 4e vie ste o6te v 18 vek
Aнонимен
на 09.05.2006 г.
0
 
 
Dosta jalki izkazvaniq na nqkoi psevdo fenove na botef ili po skoro fenove anti- Loko.Ami 6a vi biem kato tupani ne 9 ,a o6te 20 godini.
Botev
на 09.05.2006 г.
0
 
 
kajete be muhliovci,6to spriahte da vikate juve i juventina? Nali do skoro sa deriahte cial ma4. sme6ni palia4ovci.Ama verno ,4e vie slu6ate samo kvo vikat "batkovcite" po megafona. Vie ste nai-golemite sme6nici v istoriata na futbola!!! Parvo kre6tite kato jivotni juve i juventina po cial ma4,koeto e super sme6no i izvednaj vsi4ki spirate pod komanda,koeto 100 pati po sme6no.
Anal4y
на 09.05.2006 г.
0
 
 
Deklariram 4e s bati Lil4y i brat mi Sal4y sme nai-velikite botiefski fenove... lapame gomna .... i ni xaresva.... sega sme na meden mesez vyv Vietnam... no 6te se vyrnem za ziganskia sabor v Krymovo
Aнонимен
на 09.05.2006 г.
0
 
 
Щото ме е страх като ме биете да не хвана проказа бе тъпан пробит.Сипя обиди щото ми е густо как се нервите че сте цигани .Яжте сиренясали курове и мълчете раирани педалчета черни.
Aнонимен
на 09.05.2006 г.
0
 
 
Не мога да повярвам колко са тъпи лаймомотифците.Ботев никога няма да легне на шльокото.За това пригответе се за секс,ако мрънкате ще ви шибаме цигани баракливи,потни и миризливи.Смърдите на наваляни песове от шекермаала.А,и престанете да шибате майките си без капоти щото продължават да се раждат изроди и дебили.
botev_girl
на 09.05.2006 г.
0
 
 
Tva sa si go izmislili ot Lokoto za da imat opravdanie za kvo padnali...mn qsno nomerata nqmat krai...
Aнонимен
на 09.05.2006 г.
0
 
 
Слухове за уговорка на "Локо" (Пд) - "Ботев" Владимир Иванов ДИНЧЕР ФЕЙЗОВ Седмица преди градското дерби между "Локо" и "Ботев" градът е разбунен от слухове, че мачът ще бъде с предизвестен край. Привърженици и на двата отбора се съмняват, че "Локо" ще "даде" мача на съперника, който се бори за оставане в "А" група. Подобна мълва за пръв път върви така упорито преди пловдивско дерби. "Изключено е. Не сме склонни за подарим на "Ботев" дори и точка", бе коментарът от "Локо". Изпълнителният директор на "Ботев" Константин Дервенков на свой ред се усъмни, че ще има нарушаване на феърплея, но от страна на конкурентните тимове в дъното на класирането - "Нафтекс", "Пирин 1922" и "Родопа". Дервенков изрази и отчаянието на клубното ръководство, че отборът не върви, макар всичко да е изрядно от финансово и организационно естество. Капитанът на "Локо" Владимир Иванов пък е получил предложение да преподпише договора си за още 2 сезона - до лятото на 2008-а. Сегашният контракт на Фугата изтича през юни. Той има предложения от два столични отбора да премине при тях като свободен агент. Иванов (33 г.), който е сред най-стабилните играчи на "Локо" този сезон, кара вече 4-а година в тима. Наставникът на "черно-белите" Аян Садъков пък днес ще проведе първата си тренировка с отбора от седмица. Той се върна от Италия, където бе на стаж в "Удинезе" и изгледа победата на тима от Удине с 2:0 над "Каляри".
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: