Влади Златинов с контузия преди дербито

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (8)
09:21 / 09.05.2006
675
Футболистът на Локомотив Владислав Златинов продължава да има проблеми с коляното, съобщиха от клуба. Утре той отново ще бъде прегледен в софийска клиника, тъй като се оплаква от болки. В четвъртък нападателят мина на ядрено-магнитен резонанс, но продължи да играе, след като се установи, че травмата му не е сериозна. Проблемите му обаче продължават и той може да получи почивка от няколко дни.

Красимир Димитров, който получи контузия в коляното по време на мача с Вихрен в Сандански в събота, най-вероятно няма да играе до края на първенството, съобщиха от управата на клуба. Положението на полузащитника е сериозно и според лекуващите го лекари не трябва да се рискува здравето му преди да бъде възстановен напълно.

Старши треньорът на Локомотив (Пловдив) Аян Садъков събира утре отбора на първа тренировка за седмицата. Той са завърна снощи от Италия, където заедно със специалиста от Детско-юношеската школа на Локомотив (Пловдив) Асен Чотров бяха на специализация в Удинезе.

"Доволен съм, че се запознахме с опита на един от добрите италиански отбори. В Удинезе организацията е на високо професионално ниво, условията за подготовка и възстановяване са отлични. Получих уверения от домакините, че ако имат възможност, ще играят контрола с нас през лятото", коментира Аян Садъков. Той добави, че ще обсъди с ръководството на клуба положението в състава преди предстоящото дерби с Ботев.

Освен на Красимир Димитров наставникът няма да разчита на наказания Велко Христев, на Зоран Златковски - привикан в юношеския национален отбор на Македония, и на Георги Самокишев, който има повиквателна за юношеския национален отбор на България.

"Нямаме намерение да спираме наши играчи, повикани в национални отбори. Все пак ще проведем разговор с БФС, за да видим дали няма възможност да използваме Георги Самокишев срещу Ботев", завърши Аян Садъков. Информацията е на Нетинфо.


Виж коментарите (8)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).