ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Allianz става спонсор на Локомотив
Автор: Екип Plovdiv24.bg 17:15 / 09.05.2006Коментари (55)3033
©
Информацията е на: sport1.bg
Световниоизвестната банкова и застрахователна къща "Алианц" почти сигурно ще стане спонсор на Локо (Пд). Договорът трябва да се подпише утре в 11,00 часа на специална пресконференция в хотел Марица.

"Наистина от утре ще имаме нов спонсор, но не мога да назова името му. Ние сме отбор с европейски разбирания и искаме всичко да се прави прозрачно. За това и контрактът ще се сключи пред журналистите", коментира собственикът на Локо (Пд) Емил Наков.

Според него в скоро време се очаква клуба да сключи още няколко рекламни договора. "Преди време с финансовият благодетел на тима александър Тасев си обещахме да направим европейска организация по подобие на тази на Удинезе и да атакуваме евротурнирите. Целта ни да превърнем тима в запазена европейска марка и това е първата крачка към изпълнението на обещанието ни. Благодаря на господин Тасев, който е в основата на всичко хубаво случващо се в отбора", продължи още Наков.

Наков още веднъж потвърди, че Локо (Пд) ще играе в Интертото, ако има възможност. "Ние сме подали заявка за този турнир преди доста време и участието ни в него няма общо с новия спонсор", завърши Емил Наков.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Sal4y-boy
на 11.05.2006 г.
0
 
 
Xristolyf xaide na meden mesez sys men Lil4y, Saidxodja i niakolko otbrani gomnoiadi ot Botiefskata selska agitka... otivame na sabor v Manole... po pytia 6te te6ibame vsi4ki
mfhead
на 10.05.2006 г.
0
 
 
botev_girl, koga uspq da go izmishlish tva be pile :)))))))))
botev_girl
на 10.05.2006 г.
0
 
 
Anonimen zabravi ne6to...Otborat na Kustendil pri koi otide parvo...pri BOTEV...za6to...6toto sa otbora na Plovdiv
Loko
на 10.05.2006 г.
0
 
 
Ami ot koi da sa kato ima edin otbor v Plovdiv,a imenno LOKOMOTIV
ЛОКО ПД
на 10.05.2006 г.
0
 
 
АЛИАНЦ ПРЕД 10 ГОДИШЕН ДОГОВОР С ЛОКО ПД 09.05.06 Германската финансова група "Алианц" ще се обвърже в договор за спонсорството на Локомотив Пд. Контрактът за сътрудничество ще бъде подписан утре в 11 ч. в х-л "Марица", като продължителността на споразумението ще е за 5 години, с опция за продължаването му с още толкова. С идването на Александър Тасев духовете на Лаута се преповдигат с всеки изминат ден. Новият благодетел е споделил с президентът Емил Наков виждането си за създаването на перфектна организация в клуба, следваща европейските тенденции. Освен кандидатстването за концесията на стадиона в кв. "Лаута" черно-белите ще поемат поне един отбор в "Б" като сателит, като не е изключено да се потърси и клуб във "В" групите. В тези отбори ще се водят футболните академии, в които ще се откриват младите таланти, както и ще се обиграват неопитните млади футболисти. Междувременно днес Дисциплинарната комисия към БФС изненада с безумно решение шефовете по коридорите на Лаута. Клубът е глобен с 10 000 лв. за расистки подмятания на последния мач в Сандански, срещу Вихрен. Според запознати, феновете на пловдивчани не са издавали маймунските звуци повреме на срещата. Единственото, с което ултрасите изненадаха е, че заголиха седалищните си части към публиката на домакините, от които е имало провокации.
Aнонимен
на 10.05.2006 г.
0
 
 
нормално е циганите да са от Локо, нормално е да са гледали най-великият футболист на Пловдив, в нащият град живеят и арменци и турци, нормално е всички да ходят да гледат по-добрият отбор!!! само едно не мога да разбера защо тази злоба бе жълти нещастници?
xaxa
на 10.05.2006 г.
0
 
 
spored vestnik marica za 2004 godina domakinskite matchove na Loko i Trakia sa poseteni ot 56000 dushi. Ot tiax 51000 sa na matchovete na Loko. Taka, che neshtastnik, cheti predi da govorish gluposti
Rooster
на 10.05.2006 г.
0
 
 
ВАШАТА ПУБЛИКА Е ПО-МАЛОБРОЙНА xaxaxaxax idi da se pregledash we, paliacho
1936
на 10.05.2006 г.
0
 
 
I SQ SHA VA NADUPIM PONE S 5 PARCALA NA DERBITO!!! KOLKOTO I DA NI SE MOLITE ZA POMASHT - MILOST NQMA DA IMA!!!
1936
на 10.05.2006 г.
0
 
 
eiiiiiii papagal4eta qd li vi e, a?!?!?!?!?! qd vi e i se pruskate po shevovete ot qd!!!! XAXAXAXAXAXAXAA!!!!! qjde mi huq!!!! na cas nikoi nqma da vi stane sponsor nikoga shtoto ste ciganska publika koqto ne si podkrepq otbora a samo boikotira i si psuva sponsorite i prezidentite!!! gniite v kere4a MRUSNI JULTI KURVI!!!!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: