Любителски тенис турнир на СКЛАТ “Тракия”

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
14:19 / 10.05.2006
1022
Пловдив ще бъде домакин на поредния турнир от националната любителска тенис верига „Zagorka Challenge”, който ще се проведе на 13 и 14 май на кортовете на СКЛАТ „Тракия”, Пловдив. Според регламента, видът на играта ще бъде мъже единично и мъже по двойки. Заявки за участие могат да бъдат подавани до самия старт на турнира.

Победителите от турнира на СКЛАТ “Тракия” или на кортовете в Пловдив ще получат от “Загорка” АД тениски, шапки, чорапи, кърпи, топки. Всички участници, зрители и приятели от медиите ще се радват и на много качествена бира – за да бъде най-пълно удоволствието от играта, независимо от резултата.

Загорка организира националната любителска тенис верига за втора година. От 2006 г. тя носи името Zagorka Challenge” и се провежда от 29 април до 1 октомври в 35 клуба в 19 български града.
Веригата включва състезания за мъже и за жени – поединично, на двойки и на смесени двойки. В нея може да участва всеки желаещ с изключение на настоящи и бивши състезатели и треньори по тенис. Една от новостите тази година е въвеждането на общо класиране – отделно за мъжете и дамите.

След приключването на последния турнир първите двама от класирането при мъжете, първата дама от класирането при жените, както и състезателят с най-много участия в турнирите печелят голямата награда на Загорка – посещение на голям международен турнир.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).