Филипов: Ще имаме едно голямо бижу - не само за Ботев, а за целия Пловдив

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (22)
09:52 / 14.04.2023
12072
Стадион "Христо Ботев" се очаква да получи Акт 16 на 19 април, сряда. Сутринта ще мине комисията от ДНСК и се очаква разрешението за ползване на "Колежа" да бъде издадено още същия следобед. Това разкри в интервю в предаването "Антена спорт" на "Радио Пловдив" изпълнителят на строежа Илиян Филипов.

Още същия ден няма проблем да бъдат пуснати в продажба и билетите за "мача на завръщането" срещу Левски, който е от 20:00 часа на 29 април.

Вчера минаха на предварителен оглед от службите на пожарната, полицията, РИОСВ и РДНСК. Няма абсолютно никакви забележки.

Също вчера се довършиха скай-боксовете за ВИП-посетителите, а днес ще бъде покрита изцяло с първия пласт и козирката на Трибуна "Изток", за да бъде всичко готово за завръщането на "канарчетата" в техния дом.

"Всички могат да бъдат спокойни, че на 29-и се завръщаме всички на "Колежа". Искам да пожелая на всички граждани на Република България и най-вече на пловчивчани, весело посрещане на празниците. Това е велик празник. И най-важното е, че ще имаме едно голямо бижу за града, което не е само за Ботев, то е за целия град", заяви Илиян Филипов.


Виж коментарите (22)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).