Петичков (Стоичков)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (17)
17:43 / 11.05.2006
1639
България катастрофира челно за "Кирин къп". "Лъвчетата" загубиха с отчайващото 1:5 от Шотландия. Веднага след срещата в интернет пространството тръгна нов прякор на селекционера Стоичков, взаимстван от името му и позорната загуба - Петичков.

За нашите почетното попадение отбеляза Йордан Тодоров в 26-та минута. Преди това островитяните бяха повели с гол на Бойд във фаталната 13-та минута. В самия край на полувремето отново той направи 2:1 за Шотландия. До резила след почивката се стигна след попадения на МакФадън и две на Бърк.

След срещата нашият треньор заяви: "Шотландия е по-слаб отбор от Япония, но загубихме. Моите футболисти допуснаха много леки голове - особено първите два. Те действаха непрофесионално и безотговорно. Забелязах, че сме много ограничени в защитен план. За съжаление не виждам как ще намерим качествен материал до началото на квалификациите, но това е положението. Ще работим с тези футболисти, които имаме".


Виж коментарите (17)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).