Ръководството на Ботев в контакт с компания, която искаше да купува Левски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (5)
08:51 / 19.04.2023
5782
Ръководството на Ботев (Пловдив) преговаря с потенциални чуждестранни инвеститори. От клуба са доста активни в тази посока наред с всички дейности, които се изпълняват, за да може новия стадион "Христо Ботев" да получи лиценз за домакинството на Левски.

Сблъсъкът със сините е на 29 април, събота, от 20:00 часа. Преди това обаче на жълто-черните им предстои гостуване на Славия. Сблъсъкът с белите е на 24 април, понеделник, от 20:00 часа.

От ПФК Ботев са осъществили контакти и с компания, която доста дълго проявяваше интерес към Левски. Тя искаше да придобие мажоритарния пакет акции на сините, но в крайна сметка до сделка не се стигна. Със завръщането на стадион "Христо Ботев" се счита, че отборът ще стане атрактивна хапка към евентуални рекламодатели.

Наскоро собственикът на клуба Антон Зингаревич разкри, че в бъдеще името на стадиона ще бъде продадено. Възможно е и по тази тема да са били контактите с евентуалния инвеститор, твърди "Тема спорт". Наред с това бизнесменът посочи, че Ботев все още няма генерален спонсор за следващия сезон.

В момента се водят разговори както с букмейкърска фирма, чието лого и в момента е на фланелките на тима. "Имаме предложения от Winbet и от други фирми за спонсорство, но разполагаме с още малко време да обмислим и да анализираме офертите", каза преди около 2 седмици Антон Зингаревич.


Виж коментарите (5)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).