Министър Шишков връчи на кмета разрешението за ползване на стадион "Христо Ботев"

Автор: Стойчо Генов
Коментари (4)
12:21 / 20.04.2023
4506
Кметът на Пловдив Здравко Димитров получи днес официално разрешението за ползване на стадион "Христо Ботев", предаде репортер на Plovdiv24.bg. Документът бе връчен лично от министъра на регионалното развитие и благоустройството Иван Шишков в сградата на Областна управа.

"Мога да кажа, че стадионът на Ботев (Пловдив) е един от големите и дълги проблеми на Пловдив, виждам, че разрешението за строеж е от 2012 година. Преди един час беше издадено разрешението за ползване на стадион "Христо Ботев“ от колегите от ДНСК. Връчвам го на кмета с пожелание да завърши и вторият етап на строежа. С пожелания естествено и стадион "Локомотив“ да бъде завършен, с пожелание за това, че Пловдив освен като една изключително културна столица, да продължи да се развива като една изключително силна зона за спорт. Защото Пловдив е град, създал едни изключително много добри спортисти на България", заяви Иван Шишков.

Гледайте в прикаченото видео какво още каза министърът в Пловдив!



Виж коментарите (4)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).