Томаш: Похвала за футболистите! Ние бяхме отборът, който имаше идея

Автор: Стойчо Генов
Коментари (7)
21:53 / 22.04.2023
4015
Треньорът на Локомотив Пловдив Александър Томаш похвали своите футболисти за старанието им на терена въпреки загубата от ЦСКА 1948 с 0:1 на стадиона в Бистрица. Специалистът изрази мнение, че червения картон на Джовани Трупе в началото на второто полувреме още повече амбицирал играчите в черно и бяло.

Ето какво каза наставникът на пловдивчани след края на двубоя срещу "червените":

Първо искам да похваля футболистите си за начина, по който проведохме мача. Мисля, че ние бяхме отборът, който имаше идея на терена. Не успяхме да спечелим, което е разочароващо, но това е начинът да изградим отбор.

Предния мач имахме дузпа и не вкарахме. Загубихме. Сега дузпа срещу нас и пак загубихме. Благодаря на феновете, които винаги са зад нас, както и в този мач.

Червеният картон амбицира моите футболисти още повече. Не мога да не бъда доволен от тях, но в крайна сметка точките са важни.

Не е проблемът в клуба за липсата на новите футболисти. Това са бюрокрациите, в България знаете как става - един документ, после друг документ... Ние нямаме тази възможност като някои клубове, които ги уреждат за 2 седмици.

Хората искат зрелище. Трудно ще ни бъде и зависи от доста обстоятелства извън нас.



Виж коментарите (7)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).