Белгийска компания с оферта към Локо, разговорите води новият директор в клуба

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:14 / 24.04.2023
3480
Белгийска агенция прави опит да пробие в българския футбол и вече е направила предложение към Локомотив (Пловдив). Представители на мениджърската компания дори са изгледали победата над столичния Септември с 2:1 на 7 април.

Те са провели и среща с бившия рефер Иван Кирилов, който се зае с функциите на напусналия директор Лъчезар Димитров. От агенцията са подчертали намеренията си да навлязат в родния футбол и да започнат сътрудничество с водещите клубове в България.

Белгийската компания работи с мениджъра на английския Бърнли Венсан Компани, а освен това има отлични връзки с Брюж и Андерлехт, твърди Блиц. Идеята е в България да се преотстъпват играчи за обиграване, а освен това да се осъществява помощ при трансфери на някои от водещите футболисти на Локомотив (Пловдив).

Plovdiv24.bg уточнява за своите читатели, че до този момент от ПФК Локомотив не са споменавали официално за Иван Кирилов и дали той е заместникът на подалия оставка директор Лъчезар Димитров.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).