Фен на Локо със сигнал до Plovdiv24.bg: Вижте каква шашма с билети правеха ЦСКА 1948

Автор: Георги Кирилов
Коментари (0)
11:42 / 24.04.2023
6050
Привърженик на Локомотив Пловдив се свърза с Plovdiv24.bg, за да сигнализира за нередност от страна на ръководството на ЦСКА 1948 относно продажбата на билети, предназначени за гостуващите фенове. Става въпрос за съботното гостуване на "черно-белите" на стадиона в Бистрица, което бе спечелено от "червените" с 1:0.

Домакините обаче са продавали два различни вида билети, като единият вид представлява просто цветен флаер - без цена и баркод и без да е придружен с касова бележка.

Даваме думата на нашия читател сега:

Здравейте,

Бих искал да сигнализирам за нередност. Става въпрос за мача между ЦСКА 1948 и Локомотив Пловдив, който се игра в събота и бе спечелен от домакините с 1:0.

При закупуване на билет за мача не ми беше предоставена касова бележка. В последствие се оказа, че касова бележка не се издава на никого. Изпращам ви клип, на който ясно се вижда, че това е просто един обикновен флаер на ЦСКА 1948.

При искане на обяснение за случая, никой от нас не получи такова... Впоследствие от някъде се появиха билети - такива, каквито е редно да се предлагат за закупуване.

Моля случая да бъде разгледан по-подробно и да бъде разпространен, защото смятам, че е редно законите да се спазват от всички!

Този браузър не поддържа видео елемента.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).