Балтазар: Тъжен ден за нас, разочарован съм! За първи път в живота си виждам подобно нещо

Автор: Стойчо Генов
Коментари (9)
22:47 / 29.04.2023
16035
Треньорът на Ботев (Пд) Бруно Балтазар призна, че е изключително разочарован от факта, че отборът му не е успял да зарадва привържениците си в мача срещу Левски, загубен с 0:1 при завръщането на стадион "Христо Ботев". Португалецът похвали страхотната атмосфера и разкри, че подобно нещо се случва за първи път в неговата кариера.

Ето какво каза наставникът на "канарите" след края на мача на стадион "Христо Ботев":

Днес искам да бъда емоционален, а не рационален. Изключително съм разочарован, че не успяхме да зарадваме нашите фенове. Бил съм на много стадиони, но подобно нещо не бях виждал в моята кариера.

Допуснахме попадението след индивидуална грешка. Имахме шанс да вкараме гол, но за съжаление нямахме късмет и топката срещна гредата.

Ние сме професионалисти. Футболистите трябва да са готови за следващото ниво и да играят пред такава атмосфера. Това е тъжен ден за нас. Равенството никога не може да бъде задоволяващо в Ботев, ние искахме 3 точки. Но пак повтарям, за първи път в живота си виждам такова нещо, нямам думи да изразя емоцията си. Дължим страшно много на нашите привърженици.

Трябва да направим крачка напред, но за това нещо има много работа, която трябва да свършим в клуба.



Виж коментарите (9)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).