Девойките на „Марица” в желязна група на волейфиналите в Кърджали

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
13:27 / 27.05.2010
420
Девическият волейболен тим на „Марица" попадна в желязна група на финалния турнир в Кърджали от държавното ни волейпървенство при девойките, младша възраст. По волята на жребия "жълто-сините" са в една предварителна група само със столични отбори - ЦСКА, „Левски-Сиконко" и „Септември" /Сф/.

Маричанки започват днес срещу ЦСКА в първия си мач от финалите. „Левски-Сиконко" пък среща „Септември" в другата среща от същата група. В другата предварителна група „Б" попаднаха отборите на „Казанлък волей", „Бдин" /Видин/ „Хебър"/Пазарджик/ и „Арда" /Кърджали/.

Надпреварата е от днес до неделя в местната спортна зала „Арда" в Кърджали. Осемте отбора са разпределени в 2 предварителни групи, в които ще се играе по системата всеки срещу всеки. Първите два отбра от всяка група се класират на полуфиналите.

Малките маричанки и тяхната треньорка Атанаска Атанасова-Никифорова горят от желание да играят поне финал, въпреки отсъствието на девическата националка Кристина Гунчева. 16-годишната разпределителка в момента е във Франция за операция на скъсани кръстни връзки в коляното при световноизвестния травматолог проф. д-р Давид Дижон.



Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 12
Днес: 25
»


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).