ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Втори турнир по колоездене за купа “Пловдив”
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:10 / 19.05.2006Коментари (1)718
©
В събота и неделя Пловдив е домакин на ІІ международен турнир по колоездене – за купа “Пловдив”. Очаква се в поредицата стартове да видим повече от 200 колоездача от страната и гости от три сръбски клуба.

Прелюдия към турнира ще бъде срещата на организаторите с журналистите, която започва в 14.00 часа на Колодрума в Пловдив. Освен другото колегите ще видят и макета на бъдещия колодрум. За неговия строеж интерес проявяват фирми от Холандия и Русия. На показ ще бъде изложено и оригиналното знаме на Колоездачното дружество от “Пловдив и Станимъка” ушито през 1898 година.

За събота в 15.00 часа е предвиден общ старт по 130-километровия маршрут по трасето: Колодрума – посока Асеновград – Околовръстно шосе- Злати трап - Брестовица – Първенец – Марково – Колодрума. След като бъдат направени 3.5 обиколки по трасето, след Брестовица, колоната ще се насочи по посока на хижа “Бряновщица” в Родопите. Разстоянието между двете точки е 13 км, но с 14 процента наклон, което значи височина от І категория на трудност. Финиширалият пръв на хижата ще се сдобие с нов телевизор. За журналистите организаторите са осигурили автомобил, който ще придружава колоната до хижа “Бряновщица” .

За неделния ден е предвиден критериум в околностите на СК “Академик”. По трасето в отделни групи ще стартират колоездачи от всички възрастови групи – момчета, юноши младша и старша възраст, ветерани (над 40 години) и мъже.

Общият награден фонд на турнира е 2 500 лв. В тази сума не са включени цените на телевизора и DVD, който ще бъде вречен на победителя в критериума.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
boris
на 22.05.2006 г.
0
 
 
и двете състезания преминаха на голямо европейско ниво,но за голямо съжаление за пореден път не видяхме нашите управници да присъстват (със малки изключения)гордеем се със нашите състезатели от клуб цар Симеон, които показаха класа над другите...гордеем се със тях..
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: