Локо без основните си футболисти срещу Литекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
07:54 / 20.05.2006
622
Вратарят Стоян Колев и дефанзивният халф Красимир Димитров бяха включени в групата на Локо за мача с Литекс, въпреки че са контузени. Националът Колев разтегна по време на срещата с Ботев и под рамката ще бъде любимецът на феновете Васил Камбуров. Мястото на Краси Димитров, който има проблеми с коляното, ще заеме Радослав Анев. Младежът се включи на прилично ниво през втората част на дербито с Ботев и Аян Садъков иска да му гласува доверие.

От групата на „черно-белите" отпадна Владислав Златинов, който претърпя операция на менискуса. Очаква се мястото на един от най-добрите играчи на пловдивчани в титулярния състав да заеме Велко Христев. Христо Зла-тински ще е сред 11-те, въпреки че през седмицата прекара лека настинка. Отново като титуляр се очаква да започне младокът Димитър Илиев. Той водеше атаката на Локо и в дербито с Ботев, но така и не успя да застраши особено вратата на „жълто-черните".


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).