Ботев загуби от Левски с 1:2 при съмнително съдийство (снимки)

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
21:06 / 20.05.2006
3420
Ботев загуби от Левски в оспорван мач днес. За резултата до голяма степен може да се каже, че е виновен и съдията, който на няколко пъти подпомогна гостите.

Още в началото на първото полувреме в 11-ата минута реферът Стоян Алексиев отсъди доста съмнителна дузпа за събаряне на Даниеил Боримиров. Гонзо бе точен и резултата стана 1:0. Последваха няколко авантажа на съдията към сините. При някои от безспорните ситуации реферът все пак реши да даде жълт картон, макар в една от тях да имаше нужда от червен. Така в 24-та бе наказан Седрик Бардон, а по-късно в 43-та минута и Станислав Ангелов. Сините обаче продължиха да играят изключително грубо.

През второто полувреме играта бе много подобна на първото. При една не до там силна атака на Левски Даниел Боримиров успя да удвои резултата. Пловдивчани обаче не се отказаха и продължиха да се борят за гол. "Канарчетата" все пак успяха да се разпишат в последната минута от продължението, когато Георги Андонов след разбъркване в наказателното поле на Левски успя да вкара топката във вратата.

Така Левски са вече шампиони, а Ботев продължават да се борят за оставане в А групата. След като днес Нафтекс и Пирин 1922 също загубиха двубоите си, Ботев запазва шансовете си за спасяване.

Момчеатата на Атанас Маринов въпреки всичко показаха добра игра, като Георги Какалов на няколко пъти направи леки грешки, с които за пореден път си спечели няколко реплики от привържаниците на Ботев.


Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).