Стартира ремонтът на Лаута, разчистват трибуните

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (34)
17:04 / 31.05.2010
9171
От днес стартира ремонтът на стадион "Локомотив", след който съоръжението ще покрие стандартите за лиценз за "А" група за следващия сезон. В момента все още само се докарват материали и се разчистват трибуните. Първоначално ще се направи нова бетонова отливка върху сегашната източна трибуна. След това върху нея ще се поставят новите пластмасови седалки.

Все още не е ясно какъв ще е броят, вида и на каква цена ще са новите седалки, тъй като в момента се събират оферти и се избират оферти за седалките, разкриха от Лаута за Plovdiv24.bg. По предварителните идеи ще се поставят около 6000 седалки по всички най-нови стандарти за вид и ширина между местата. Тъй като още не са ясни всички разходи, не се знае и каква ще е точната инвестиция, която собственикът на клуба Константин Динев ще направи.

Зад източния сектор пък ще се направят два нови входа, също по препоръка на БФС. Секторът за гости пък ще бъде изместен зад вратата, тъй като било нужно да има по-голямо разстояние между агитката на Локомотив и гостуващата агитка.


Виж коментарите (34)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).