Боби Димитров с атака към "бивши футболни легенди и настоящи легендарни интриганти и мишоци"

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (24)
15:37 / 11.05.2023
12406
Бившият нападател и голмайстор на Ботев (Пд) Борислав Димитров продължи с атаките срещу "жълто-черния" клуб. Този път те са официално от футболен клуб Кронос 2016 (Пловдив), който се управлява именно от Димитров.

Ето какво публикува той в личния си профил във Фейсбук:

ОФИЦИАЛНО ИЗЯВЛЕНИЕ НА ФК КРОНОС 2016

По повод на поредната ви атака към деца от нашата академия от бивши футболни легенди и настоящи легендарни интриганти и мишоци ви обявяваме за нежелани в нашия дом. След като последните 4 години откраднахте над 30 деца (за съжаление вече почти всички смазани и изхабени) ви приканваме да се концентрирате в работата със собствените кадри и то при положение, че притежавате такъв изтъкнат и с богата биография методист.

Ако имате затруднения с обучението на децата, заповядайте при нас на БЕЗПЛАТНА специализация, храните и напитките (още от обяд и в неограничени количества) са подсигурени.


Виж коментарите (24)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).