Немски мениджъри идват за Златковски

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (18)
08:56 / 25.05.2006
1137
Немски мениджъри имат интерес към нападателя на Локомотив Зоран Златковски, съобщиха от „Лаута". Златковски е част от юношеския национален отбор на страната си и се представи много силно в квалификациите за европейско първенство. Ако нападателят бъде продаден, той може да стане вторият македонец, който да напусне „Лаута" този сезон.

Роберт Петров се присъедини към мъжкия тим на Македония за контролите с Испания и Турция и много малка е вероятността да се върне в Локо. Договорът му изтича в края на юни и той вече обяви, че ще си търси нов отбор. Халфът Христо Златински може да пропусне мача с Беласица заради настинка. Той бе сменен на почивката при гостуването на Литекс и все още не е възстановен, съобщиха от лекарския щаб на „черно-белите". Треньорът Аян Садъков вероятно няма да рискува и ще го извади от групата за двубоя с петричани.


Виж коментарите (18)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).