Видолов е готов да започне титуляр срещу Нафтекс

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (29)
12:59 / 26.05.2006
906
Костадин Видолов е готов да започне титуляр за Ботев в неделния мач с Нафтекс, от чийто изход ще зависи до голяма степен кой от тези отбори ще остане в "А" група и кой ще изпадне във втория ешелон, съобщава Нетинфо. Това съобщи старши треньорът на пловдивския тим Атанас Маринов.

Опитният халф вече е напълно възстановен от контузията на глезена и се готви на пълни обороти. Заради здравословните си проблеми той бе резерва в мача срещу Левски миналата събота и се появи на терена през второто полувреме. За разлика от него аржентинецът Мауро Алегре все още не е излекуван напълно и ще се реши в последния момент дали да бъде включен в групата за мача с Нафтекс.

Вратарят Лилчо Арсов започна леки тренировки, но не може да играе, тъй като се оплаква от болки в петата и коляното.

"Канарчетата" ще тренират в събота в Пловдив и след това заминават за Бургас. Там те ще проведат и едно занимание в неделя сутринта.

В случай, че остане в "А" група Ботев ще се опита да привлече играчи от двата тима, които изпаднат от нея.

Началниците на пловдивския клуб признаха, че селекцията за новия сезон ще зависи изцяло от това дали тимът ще остане в елита или ще се състезава във втория ешелон. Като постове ще се търсят предимно играчи в нападение и халфовата линия, като няма да бъде отказан и качествен бранител. Има варианти и за привличането на чужденци като свободни агенти, тъй като мениджъри непрекъснато предлагат футболисти на Ботев.

От клуба разкриха, че има запитвания за Даниел Божков и Георги Андонов. Очаква се след края на сезона да бъдат депозирани и конкретни оферти. Интересът е от български отбори от горната половина на таблицата в "А" група.


Виж коментарите (29)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).