Ботев отново си проигра шансовете

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (74)
20:12 / 28.05.2006
2171
Ботев Пд отново проиграха шансовете си за спасяване от изпадане в Б групата. Днес в динамичен мач с последните във временното класиране Нефтекс те успяха да достигнат единсвено до равенството 1:1.

Дълго време обаче и това изглеждаше като добър изход след като още в 3-та минута на мача Джамбазов вкара първия гол за Нафтекс и така бургазлии поведоха. В края на първото полувреме обаче надеждите се върнаха след като Тимнев получи червен картон.

През второто полувреме обаче и Домакинов бе оцветен в червено и двата отбора останаха с по 10 човека на терена. Въпреки това обаче 2 минути по-късно "канарчетата" успяха да изравнят резултата чрез гол на Кръстев. Пловдивчани дори имаха отлична възможност за втори гол, след като им бе отсъдена дузпа. Решението обаче именно Божков да изпълни наказателния удар може би не бе най-правилното и той не успя да реализира възможността.

Така "жълто-черните" все още висят на ръба между А и Б група. Всичко ще бъде решено в последния мач в сряда, когато Ботев са домакини на Пирин 1922. Победа или равенство ще спаси момчетата на Атанас Маринов и те ще играят в елита и през следващия сезон. В противен случай обаче пловдивския тим ще трябва да изкара сезон 2006-2007 в Източната Б група.


Виж коментарите (74)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).