Локомотив завършва сезона с третия си отбор

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (27)
09:14 / 30.05.2006
1172
Локомотив Пловдив ще приключи един от най-напрегнатите си сезони с третия си отбор. Черно-белите се представиха отлично в турнира за Купата на УЕФА, но бяха и пред разпадане след убийството на клубния президент Георги Илиев. През зимата най-добрите футболисти напуснаха пловдивския отбор, но Локомотив игра добре и през пролетта с голяма част от резервите си.

Сега, след като бъдещето на клуба е осигурено с нов финансов благодетел и сериозен спонсор, черно-белите могат да си позволят да излязат срещу Марек с младежка формация, пише "Тема:Спорт". За Дупница въобще няма да пътуват капитанът Владо Иванов, който обяви раздялата си с клуба, чужденците Роберт Петров, Марсел Еламе, Дино Езе, Яник Бумсонг и опитните Красимир Димитров и Велко Христев. При отсъствието им в титулярния отбор ще попаднат Зоран Златковски, Димитър Илиев и Марио Георгиев, които са сред най -перспективните играчи в първенството ни.


Виж коментарите (27)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).