Първа титла за новия ТК Локомотив 1924! Мико: Гордея се с вас!

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
12:41 / 22.05.2023
2100
Новосъздаденият тенис клуб Локомотив 1924 (Пловдив) спечели шампионската титла на Държавно отборно първенство по тенис за момчета и момичета до 10 години (Югозападен регион). Надпреварата от календара на БФТенис се проведе на кортовете на ТК "Локомотив" в Пловдив.

Локомотив 1924 бе създаден от Димитър Кузманов - Мико и майка му Дора Рангелова, след като двамата напуснаха обидени предишния си клуб - именно сегашния домакин ТК Локомотив.

В първенството участваха 10 отбора. Те играха в схема на пряка елиминация. Отборите бяха съставени от двама състезатели на "оранжев корт" (до 8 г.) и двама състезатели на "зелен корт" (до 10 г.), без значение от техния пол.

Отборните срещи се състояха от два мача поединично на "оранжев корт", два мача поединично на "зелен корт" и един мач по двойки на "зелен корт".

Във финалната среща Локомотив 1924 (Пловдив) в състав Теодор Козлуджов, Рая Карабова, Михаил Димитров, Мина Гайо и Мартин Сираков се наложи с 3:2 победи над Локомотив (Пловдив) в състав Стоян Нанчев, Ейла Събева, Станислава Пастърмаджиева и Пламен Бакалов.

"Първа отборна титла за нашия клуб! Гордея се с вас", написа по този повод Димитър Кузманов в личния си профил във Фейсбук.

В мача за третото място вторият отбор на Локомотив Пловдив в състав Лилия Пампулова, Кирил Андонов, Антоанета Илиева и Емил Мирчев се наложи с 3:1 победи над третия тим на Локомотив Пловдив в състав Миа Гугушева, Борис Терзийски, Марко Гугушев и Каталина Филипова.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 10
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).