ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Баражът Конелиано - Марица ще се играе в Севлиево
Автор: Екип Plovdiv24.bg 16:25 / 01.06.2006Коментари (28)1489
©
Баражът за влизане в “А” група между отборите на Конелиано и Марица ще започне от 17:30 часа на 7 юни и ще се играе на стадиона в Севлиево. Това обяви за радио “Гонг” старши треньорът на Марица Николай Киров. “Днес съм дал почивка на моите футболисти. От утре започваме едноразови тренировки, а във вторник заминаваме за Севлиево, където ще направим едно занимание. Запознат съм с отбора на Конелиано, но ще продължа да ги разузнавам до началото на мача”, каза още Киров. След вчерашния двубой със Загорец всички футболисти са здрави. Единствено Георги Иванов получи удар в главата, но ще се оправи за срещата.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
NOVOTO ZASLYJENO IME
на 04.06.2006 г.
0
 
 
NOVOTO ZASLYJENO IME NA SELSKATA LIVADA NA BOTIAF ..... "DUNER ARENA"
LOKO - HOOL
на 03.06.2006 г.
0
 
 
marica 6te igrae v A grupa dogodina.6te imame 3 otbora ot plovdiv
1912
на 03.06.2006 г.
0
 
 
na maritza mqstoto i e v A grupa...
Aнонимен
на 02.06.2006 г.
0
 
 
Ако има желаещи да подкрепят Марица в Севлиево,нека пишат на mari4kanabaraj2006@yahoo.com. Мачът е съдбоносен и момчетата имат нужда от подкрепа!
ivan
на 02.06.2006 г.
0
 
 
az sam ot spartak pd no jelaq uspeh na marica na baraja i dano ot dogodina dasa v a grupa kadeto im e mqstoto
маричанин
на 02.06.2006 г.
0
 
 
Да Чико.... И той е кадър на Марица, макар и като вратар! Нека загърбим лошото и да се надяваме на три отбора в А група. А догодина /дай боже!/ и четири!
Малко спомени няма д
на 02.06.2006 г.
0
 
 
Успех на маричката! Винаги са ми били изключително симпатични и освен на Лаута понякога съм ходел / с кеф!/ и на техния стадион! Време им е да пробият! А лично аз ако бях милионер щях да вложа парите си именно в Марица! Както и да е, дано да не продадат мача с подлогите на червеноармейците!!! Днес обаче Пловидв има и едно друго тържество. И ад ще си позволя да припомня на аудиторията един епизод от биографията на Динко Дерменджиев. Заклет локофен съм, но Чико ми е адски симпатичен!! Не само заради това, че неведнъж е признавал,че двата му престоя на Лаута са най-хубавите моменти в живота му. Много от тук пишещите са малки на възраст и може би не знаят един много интересен факт от футболната история на Пловдив. През далечната 1984 година Чико стана треньор на Шумен, отбор който заедно с Локо Пловдив, Академик и Хасково заформи невероятна четворка, бореща се за двете първи места в Б групата. БГ футбол гледам от много години, но ми се струва, че по-силно първенство в Б групата /която на всичко отгоре беше и еднинна тогава!/ никога не е имало! Локо тръгна много зле и след 7-8 кръг беше в дъното на таблицата, но със 6 /!/ поредни победи- коя от коя по-резултатни и красиви настигна трите лидера. Именно тогава дойде гостуването на Шумен. С невероятна игра Локомотив победи много силния отбор на Чико с 3:1 и излезе в челото. Но мисълта ми е друга. В предпоследния кръг Локо прие Добруджа и игра един по-рано от останалите претенденти заради тримата си повтарям- ТРИМАТА си национални състезатели!!!!!- а Шумен гостуваше на Арда в Кърджали. Ако шуменци не бяха загубили този мач, щяха да имат точка или две пред Локо и предвид домакинството в последния кръг срещу Светкавица заемаше едното от двете първи места. През второто полувреме при резултат 1:0 за Арда бе отсъдена дузпа за Шумен, зад топката застана Краси Манолов /както знаем- стар лококадър, тогава в залеза на футболната си кариера/ и... не можа да вкара... Вратарят парира удара му а до края шуменци повече нямаха чисти положения. Така с косвената помощ на Чико и Малкия Орел Локо остана с равни точки, но с 6 гола по-добра голова разлика и както добре знаем вече- след категорична победа над Розова долина пред 18 хиляди/!!!/ зрители, от които от Казанлък я имаше хиляда-две хиляди, я не- зае едно от двете първи места даващи промоция в А група! Така че Чико е един много симпатичен човек, свързан тясно с Локомотив и нека всеки локофен, който има възможност да отиде на днешния му бенефис и да го аплодира от сърце. Може би обстоятелствата са били такива, щото той даде много на Тракия, но сърцето му, господа тракийци си остана на Лаута! Жив и здрав, Чико! Ти ще си останеш завинаги велик за публиката на Локомотив Пловдив!!!
Aнонимен
на 02.06.2006 г.
0
 
 
Aнонимен 04:02 ч. 02.6.2006 г. ТЕЗИ ФУТБОЛИСТИ КОИТО ИЗРЕЖДАШ ВЕЧЕ НЕ ИГРАЕХА В МАРИЦА, КОГАТО ТЯ ИЗПАДНА!!!
Aнонимен
на 02.06.2006 г.
0
 
 
Който има намерение да ходи в Севлиево за баража, нека пише на mari4kanabaraj2006@yahoo.com
Mariza
на 02.06.2006 г.
0
 
 
ALTITE FENYVE DA NE SE PRAVAT NA RADOSTNI...LIZEMERIETO NA KOMYNISTI4ESKIAT IM KLY KRAI NIAMA... VE4NO KRADIAXA TALANTITE NA MARIZA.... NE SE RADVAITE ZA NAS... A SI XODETE NA SELO.... VIE STE IZKYSTVEN KZM OTBOR... NE6TASTNIZI
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: