Ботев също намери големи спонсори

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (85)
10:38 / 02.06.2006
2921
Компанията "Лев Инс" става генерален спонсор на Ботев, пише "7 дни спорт". Новината гръмна броени часове след като тимът запази мястото си в "А" група. Застрахователите, КЦМ-Пловдив и софийски банкер трябва да изкупят контролния пакет акции от Димитър Христолов.

Случайно или не, собственикът на Ботев се похвали пред познати вчера, че готви силен отбор за следващия сезон. За треньор е поканен Георги Василев. Както е известно, преди няколко седмици застрахователите от "Алианц България" станаха генерални спонсори на другия пловдивски клуб - Локомотив. - Колкото повече отбори от Пловдив има в "А" група, толкова по-интелигентен ще е футболът в България - заяви кметът на града д-р Иван Чомаков пред "7 дни спорт". - Ботев е голямо име. Този отбор има голям потенциал. Да не говорим за страхотната им публика. Софийските фенове въобще не може и не трябва да се сравняват с нашите. Точно публиката е голямото предимство на пловдивските отбори пред другите. Никъде в България не е толкова вярна. Ботев има и публика, и потенциал. Значи всичко в клуба е въпрос на по-добра организация - завърши д-р Чомаков.


Виж коментарите (85)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).