Пловдивските фенове се обединяват заради Марица

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (45)
18:00 / 03.06.2006
2858
Цял Пловдив ще стиска палци за Марица в баража за влизане в "А" група срещу Конелиано. Мачът е на 7 юни в Севлиево. В този ден четирите пловдивски клуба ще се обединят. Марица ще получи подкрепата на Локомотив, Ботев и Спартак. Фенове и на четирите отбора ще пътуват да викат за отбора на Николай Киров.

До снощи местата за първите два автобуса вече бяха запълнени.
- Имаме готовност и за трети автобус - каза изпълнителният директор на клуба Николай Алексиев.

- Мачът е интересен за всички в Пловдив - добави адвокат Запрян Запрянов, който е вицепрезидент на Марица. - Няма да е изненада, ако фенове на Локо и Ботев се съберат, за да помогнат на нашия отбор.
Запрянов категорично отказа да коментира премиите при евентуален успех срещу Конелиано.

- Практиката на президента Рангел Берберов е да не се говори за пари предварително - каза адвокатът. - Нека момчетата победят и ще останат доволни.

Телевизия "Евроком България" ще предава директно баража от Севлиево, похвали се вчера шефът на спортния отдел Кирил Донев. Информацията е на "7 дни спорт".


Виж коментарите (45)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).