Христолов: Сам ще си издържам отбора

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (78)
08:16 / 05.06.2006
3147
Ботев продължава да е без треньор. И вчера президентът на тима Димитър Христолов не обяви кой ще бъде начело на отбора през следващия сезон. „Нищо не е сигурно. Водят се преговори и до два дни ще стане ясно кой ще поеме отбора. Треньорът ще е авторитетен човек, с когото Ботев ще има облик", заяви Христолов. Според запознати вариантите за нов наставник са 5.

Все още не са водени преговори за подписване на нови договори с капитана Костадин Видолов и Недко Миленов. Контрактите на двамата изтекоха след края на изминалия шампионат. „Канарчетата" се събират за първа тренировка на 26 юни, като са предвидени два лагера на Цигов чарк. „Не съм водил с никого преговори за, продажба на акции. Ако някой иска да помага на отбора, аз няма да го върна. Засега издържам Ботев сам", заяви Христолов. Информацията е на "Меридиан мач".


Виж коментарите (78)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).