Видолов остава, не е ясно къде

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
08:22 / 05.06.2006
935
Капитанът на Ботев Костадин Видолов няма намерение да се отказва от футбола. 36-годишният халф ще играе поне още един сезон. Това обяви самият той пред "7 дни спорт". Видолов категорично отхвърли възможността да стане треньор на любимия си тим.

“На този етап нямам такива амбиции” - отсече Видолов. Халфът бе най-добрият играч на Ботев през сезона, а головете и асистенциите му спасиха отбора от изпадане в "Б" група. Той обаче тактично не обели и дума за евентуален трансфер в Черно море.

Новият треньор на Ботев ще стане известен едва утре, разкриха от управата. Вариантите са Георги Василев и още един опитен български специалист, чието име се пази тайна. Предложение да поднови договора си получи помощник-треньорът Кирил Андонов. Бившият централен защитник е вариант и за старши, но само ако се провалят разговорите с набелязаните хора. 39-годишният Андонов вече две години е част от спортнотехническия щаб на клуба. Ботев вече работи по селекцията. Набелязани са трима играчи от българското първенство. Трансферна цел е и футболист от чужбина.


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).