ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Марица се провали на баража за "А" група
Автор: Екип Plovdiv24.bg 19:26 / 07.06.2006Коментари (50)1925
©
Пловдив остава с два отбора в "А" група през следващия сезон. Марица имаше добра възможност да попълне пловдивската бройка в елита до три, но се провали на баража срещу отбора на Конелиано.

Срещата започна изключително нещастно за пловдивчани. Още в 11-та минута рефера Антон Генов свири дузпа за нарушение на вратаря на Марица срещу нападател на гостите. Капитанът на Конелиано Кирил Дяков бе точен от бялата точка и откри резултата. 5 минути преди края на първото полувреме когато марица се опитваше да се върне в срещата Иван Димов си отбеляза автогол за 0:2. При този резултат приключи и първата част.

През второто полувреме пловдивчани се вдигнаха на щурм и все пак успяха да изравнят резултата. Първо Анастас Петров успя да намали в 54-та а голмайсторът на Марица Георги Христов възстанови статуквтото с точен удар от бялата точка в 66-та минута. Все пак Конелиано стигна до победно попадение 3 минути преди края чрез своята звезда Мирослав Манолов.

Провала на Марица означава, че отбора от стадиона край Захарната фабрика ще се раздели с някой от основните си играчи. Не е тайна, че георги Христов най-вероятност ще премине в ЦСКА, акто има вероятност да бъде изпратен да се обиграва дори в днешния съперник на пловдивчани. Факт е, че Конелиано е официален сателит на червените.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
1912
на 12.06.2006 г.
0
 
 
offfff ne mi obra6taite vnimanie ve4e totalno iztapqh,tap sam nali.Sega 6te hodq v stolipinovo 6tot bratqta mi me 4akat,obe6tah im banici i bozi
маричанин
на 08.06.2006 г.
0
 
 
"Марица" - мъко моя... Всичко във вчерашния мач ми напомняше дежа вю /нещо вече преживяно/! Също като преди десетина години с "Раковски" Русе. Макар и при друг сценарий. Марица се биха сами! Ако искаха сериозно да влязат в А група щяха да размажат жалкото отборче от Герман! Просто се случи това, което всички знаехме, но не искахме да повярваме! Алчните за пари "ръководители" на Марица прецениха "правилно" от своя гледна точка, че е по-добре отборът да живурка в Б група и да произвежда стока, вместо да си да си дават зор. Жалко за момчетата! ГОЛЕМИ ФУТБОЛИСТИ ИЗЛЯЗОХА ОТ МАРИЦА КОГАТО ОТБОРЪТ ИГРА В "А" ГРУПА И ПОКАЗА КАКВО МОЖЕ. Сега отново ще затъне в посредственост!
канар
на 08.06.2006 г.
0
 
 
На всички е ясно ,че Марица не искаха да влезнат в А група,просто нямат финансови възможности.Къде щяха да играят,на кой стадион?
1912
на 08.06.2006 г.
0
 
 
всеки разбра,че Марица не иска да влиза в А група.Само циганите от Лаута не го разбраха,ама те и без това пишат все за Ботев,защото това им е комплекса!Така,че обяснимо е защо са малоумни!Вижте циганските мнения назад.Имали поне едно от тях в което не е споменат Ботев!ЖАЛКИ СТЕ МАНГАЛИ!
Aнонимен
на 08.06.2006 г.
0
 
 
Имам чувството че не искаха да влизат в А група,поне щаба,то си личеше от играта,които е бил там го е видял!
БОТИАФ ФИЕН
на 08.06.2006 г.
0
 
 
С ИГРАТА СИ МАРИЦА МИ НАПОМНЯШЕ МНОГО ЗА БОТЯФ....ЗАЩО ЛИ? ЗАЩОТО ДОГОДИНА ЩЕ СА ЗАЕДНО В Б ГРУПА!!!
Aнонимен
на 08.06.2006 г.
0
 
 
ИГРАХА ЗА Х И СЕ ПРЕЕБАХА ЯКО. ЛОШО ЗА ТЕЗИ КОИТО ИМ ВЯРВАТ.
Kanar
на 08.06.2006 г.
Aнонимен
на 08.06.2006 г.
Aнонимен
на 08.06.2006 г.
0
 
 
"Провала на Марица означава, че отбора от стадиона край Захарната фабрика ще се раздели" Тотално ме разбихте тук (и то на два пъти). Ама вие за пълен член да сте чували?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: