Роберт Петров подписва днес

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (6)
08:55 / 08.06.2006
604
Македонският национал Роберт Петров ще подпише днес договор с ЦСКА за 2+1 години. Защитникът на Локомотив (Пд) ще пристигне в ранния следобед на „Българска армия", за да уточни последните детайли по личния си договор. 28-годишният футболист ще стане второто ново попълнение на ЦСКА, припомня “Меридиан мач”.

Преди два месеца с 30-кратните шампиони подписа капитанът на Динамо (Букурещ) Флорентин Петре. Очаква се най-късно до понеделник старши-треньорът на ЦСКА Пламен Марков да има среща с ръководството на клуба, за да коментират селекцията. Според запознати наставникът на „червените" ще предложи да бъдат привлечени двама играчи от чужбина и двама, които се състезават в българското първенство.

До края на седмицата пък трябва да станат ясни участниците в турнира „Плейстейшън", който ще се проведе между 19 и 21 юли. По всяка вероятност в надпреварата ще вземе участие тим от Гърция. Стойко Сакалиев ще пропусне началото на подготовката на ЦСКА, защото все още не се е възстановил от контузията, която получи през зимата.


Виж коментарите (6)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).