3 нови шампионски титли за студентите на ЕКИУ

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (0)
11:12 / 08.06.2006
423
Трима студенти на Европейския колеж по икономика и управление донесоха нови шампионски титли на висшето училище в Пловдив. След бронзовия медал, който футболният ни отбор завоюва на Държавното студентско първенство, това е поредното доказателство, че искаме да сме лидер не само в сферата на висшето образование, но и в спорта, коментираха от Колежа.

На Европейското първенство по киокушинкай, което се проведе от 27 до 28 май в Барселона, Петър Мартинов стана европейски шампион по карате. Мартинов е студент първи курс по специалността „Мениджмънт на туристическите услуги” и се състезава в тежката категория над 90 кг. В първенството участва и Анелия Асенова, която зае петото място в леката категория до 55 кг. Тя също е студентка първи курс, но учи „Бизнес администрация.

Отличен, но този път в свободната борба, е и студентът по „Мениджмънт на туристическите услуги” Георги Средков. Той стана златен медалист на Международния турнир в Румъния, който се проведе на 14 май. Преди това, на 5 май, на Републиканския шампионат в Пловдив, Георги грабна титлата в категорията до 84 кг. и бе обявен за най-резултатен борец на първенството.


Виж коментарите (0)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).