ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Фенове на Ботев несъгласни с изразеното мнение
Автор: Екип Plovdiv24.bg 11:26 / 09.06.2006Коментари (137)3080
©
Вчера единственият пловдивски спортен портал Sport.Plovdiv24.com публикува мнение на наш читател, който изрази острата си позиция спрямо настоящия президент на ФК Ботев 1912. Привържаникът на "жълто-черните" бе доста негативен и краен в изказванията си.

Именно това предивзвика гореща дискусия, както във форума към самата статия, така и на електронния адрес на нашата редакция. Доста фенове се обявиха против становището на автора Ясен Петков. Някои от читателите ни дори изразяват съмненията си относно футболните пристрастия на г-н Петков.

Наши читатели, сред които и Димитър Станиславов, настояват да се чуе и тяхното мнение и ние като независима медия, даваща право на глас на всеки, публикуваме и тяхното мнение. Според тях политиката на г-н Христолов не се харесва на повечето фенове, но в никакъв случай не бива привържаниците да изоставят клуба и тима.

ФК Ботев Пловдив изпитва затруднения и привържаниците му в момента не са никак доволни от ситуацията. На няколко пъти бяха организирани различни кампании и събирания на "жълто-черния" фен клуб с цел да се набележат необходимите стъпки за стабилизирането на тима. За момента обаче ръководството не се вслушва в препоръките на едни от най-верните фенове на футболен клуб в България.
Още по темата: общо новини по темата: 1
08.06.2006






Зареждане! Моля, изчакайте ...
eban bufer
на 11.06.2006 г.
0
 
 
osven 4e bkp e tvoita maika ahmed dogan e ba6a ti!sledi sabitiata v stolipinovo i ne se valnuvai ot botev
БКП Е НАЩАТА МАЙКА
на 11.06.2006 г.
0
 
 
ЗА ПРИВЪРЖЕНИЦИТЕ НА БОТЯФ: КОМУНИЗМА УМРЯ!!! И ТОЙ УМРЯ.....
за 555
на 10.06.2006 г.
0
 
 
Точно ти ли ми говориш за добър тон,боклук грозен.
555
на 10.06.2006 г.
0
 
 
Всеки вижда нещата както му се искат. Иначе ето на това му викам форум. Дано се запази добрия тон, ясно е, че едни викат Ботев, а други Локо, ама поне ги няма псувните и простотиите.
JB
на 10.06.2006 г.
0
 
 
Не ме срам от нещо което не е станало!!! Не мога да се срамувам например от това че някой е откраднал нещо а пък аз този човек не го познавам. Юридически нещата са оформени според закона. Де факто ситуацията е друга. Играчите на Кюстендил станаха Локомотивци, а не обратното. ако ме е било срам от нещо щях да си мълча, а не да споря. Ти си говори каквото искаш. Поне няма цинизми, та се разговаря, но търсиш под вола теле. Става въпрос за футболни отбори и за спорт, ти намесваш някаква юридическа формулировка. За това се отпускам да говоря.
SCB
на 10.06.2006 г.
0
 
 
ОК. Ще кажа само това. От Армиято, колкото добро сме видяли, десетократно сме го отнасяли. Никой не отрича, че сме били отбор на армията. Но направи една равносметка, колко сме спелили от това. Абе кво сме седнали да въртим локуми. В онези години не ни е била нормална държавата, какво остава за футбола. btw:Такива спорове са нормални. Все пак всеки е избрал лично за себе си своят отбор. Подобни заяждания ги има по целият футболен свят.
Aнонимен
на 10.06.2006 г.
0
 
 
И аз не мога да разбера как погълнахте Велбъжд. JB, не се срамуваме от това, че Ботев също е изпадал и е играл в Б група. Според мен теб повече те е срам от това, че Велбъжд погълна Локо, а не обратно.
JB
на 10.06.2006 г.
0
 
 
Под чие име играе, с какви цветове, на кой стадион, и пред чия публика играе. Що не си слага името Ракета Пловдив например? Истината е че Херо е причината Г. Илиев да избере Локо. Заради публиката.И за тази цел докрават играчите на Велдбъжд да играят с цветовете на Локомотив и под името Локомотив.
JB
на 10.06.2006 г.
0
 
 
Не знам откога сте ДФК или Афк ама от 1945-6 сте свързани с БНА. Преведи си ДНА. Та БНА е причината за тези играчи да дойдат при вас. Т.е. БНА е причинта за вашите успехи. Т.е сте били отбор на властта, факт който винаги сте мразили и отричали!Това което е по-дразнещо че винаги сте свързани с властта пред 9ти септември сте били "царски отбор". Синдрома на Слънчогледа. Аз пак си избирам един по-скромен, но нормален отбор. Играл 12 години в Б група, но дал може би най-добрите играчи на БГ. И вие сте изпадали 1937 и 1953 година но никъде не го казвате. Срам ви е. А то си е нормално. 1953 е по-срамна с дрг факт че Ботев не отива да изиграе последния си мач, защото вече бил ИЗПАДНАЛ!!! На това му викат Спортен Морал. приятно гледане на мача на Англия.
SCB
на 10.06.2006 г.
0
 
 
И как Велбъжд, бе погълнат от един закрит малко преди това отбор?
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: