600 викат за Локо в Интертото

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (54)
09:37 / 11.06.2006
1542
На сериозна подкрепа може да разчита Локо за мачовете в турнира Интертото през юли. Над 600 фенове ще викат за любимците си във втория кръг от надпреварата, пише “7 дни спорт”. Черно-белите срещат победителя от двойката Победа (Прилеп) - Фарул (Констанца). Новият спонсор на Локомотив "Алианц България" ще подпомогне агитката, стана ясно вчера. Застрахователната компания поема пътя на запалянковците до Македония или Румъния. От фенклуба на тима призоваха всички, които възнамеряват да пътуват, да си извадят по-бързо задгранични паспорти или да подменят изтичащите.

Всички фенове на Локомотив ще пътуват с двуетажни автобуси. Така ще бъдат спестени доста пари, а агитката ще се придвижва компактно. Крайният срок за записвания е 28 юни. След тази дата няма да бъдат правени никакви компромиси, уточниха от фенклуба. Междувременно стана ясно, че най-малко трима нови футболисти ще започнат подготовка с Локо (Пд) на 15 юни. Имената им се пазят в тайна. Три дни след първата лятна тренировка тимът заминава на лагер в Банско. Втората част от подготовката Локомотив ще проведе в Италия. В лагер край Удине момчетата на Аян Садъков ще участват в турнир.


Виж коментарите (54)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).