Открива се шанс пред ръководството на Ботев да продаде Антоан Бароан

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (1)
12:23 / 10.06.2023
4256
Ботев (Пловдив) е на път да се раздели със своя голмайстор Антоан Бароан. Французинът е пред трансфер в отбор от Серия “Б" на Италия, пише tuttomercatoweb. Нападателят не е в добри отношения с ръководството на “канарчетата" и най-вече със собственика на клуба Антон Зингаревич. 

“Жълто-черните" се опитаха да продадат французина в Дубай в последните дни от зимния трансферен прозорец, но Бароан отказа оферти от клубове в Египет и Русия, тъй като желанието му бе да остане в Европа.

Сега пред нападателя се открива страхотна възможност да продължи кариерата си във второто ниво на италианския футбол, откъдето има две запитвания за него. Ботев ще склони да пусне стрелеца за символична сума, вместо да го изпусне без пари следващата година, твърди "Спортал". Антоан Бароан дойде при “жълто-черните" преди две години от френския Ниор. Той записа 58 мача в елита, в които вкара 19 гола, от които 14 през изминалия сезон.


Виж коментарите (1)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).