ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Ботев намери централен нападател
Автор: Екип Plovdiv24.bg 08:53 / 13.06.2006Коментари (42)1428
©
Първият трансфер на Ботев може да стане факт днес. Централният нападател Марио Метушев трябва да даде отговор на президента Димитър Христолов. Метушев игра през последния сезон в Пирин (Гоце Делчев).- Преследваме Марио от 5 години, но все се разминаваме -признаха от управата на Ботев.Общо шестима нови футболисти са набелязани за привличане в пловдивския тим. Все още няма никаква яснота относно имената на новите изпълнителен и технически директор. Двата поста са свободни от около месец след напускането на Костадин Костадинов и Трифон Пачев, съобщава в. “7 дни спорт”.






Зареждане! Моля, изчакайте ...
кака
на 14.06.2006 г.
0
 
 
добро утро, момчета !!! днес искам да си говорим за футбол !
кака - за поета
на 13.06.2006 г.
0
 
 
ами това ми е работата- да си блея в сайта! но пък и за язденето си има време - не се притеснявай !
Aнонимен
на 13.06.2006 г.
0
 
 
За ПОЕТ 14:53 ч.13.6.2006 г. л Мъжки ти си гений !!!
От "поета" с любов
на 13.06.2006 г.
0
 
 
Дрън-дрън! Чудих се на какво ли ще клъвнеш. Нарочно ти ги поствах тия писания тука за да ти чета коментарите после. С теб за футбол не може да се говори, пък явно си решила да си изгубиш времето с "нас". Екземпляри като теб са рядкост и трябва да се уважават. Само ми кажи, защо момиче (даровито) като теб цял ден дрема пред компютъра, а не поязди някой расов ...
кака- за поета
на 13.06.2006 г.
0
 
 
УФФФ, връщам се отново на твоето мензисно есе - абе къде ги намираш такива смотани женуря,бе ! Това със сигурност си го изстрадал със собствената ти такава, ама чини ми се че е блондинка !При това положение направо си за оплакване.Е, ако ме беше срешнал мене, друга песен щеше да пееш сега ! Но поезията ти много ми допада, а и имам достатъчно чувство за хумор, ако знаеш как ме зареждате положително в тоя сайт - голям кеф ! Но по-странното е ,че вие много се вързахте днеска, големи ядове берете с мен ! Пазете си нервите ! Другото е пепел !!!
КАКА
на 13.06.2006 г.
0
 
 
Е, ТОВА Е СВРЪХ МОИТЕ ОЧАКВАНИЯ ! КЪДЕ ИЗБЯГАХТЕ ФУТБОЛНИ ФЕНОВЕ !!! КЪДЕ СА ПРОСТОТИИТЕ ,КОИТО ПИШЕХТЕ ? МНОГО БЪРЗО ВЛЕЗОХТЕ В КУЛТУРНИЯ КОЛОВОЗ ! КОЛКО Е ХУБАВО ,КОГАТО ДЕНЯТ ЗАВЪРШВА ПОЕТИЧНО ! БЛАГОДАРЯ ТИ ПОЕТЕ ! МЪЖЕ, КАКВО СТЕ ВИЕ БЕЗ ЖЕНИТЕ !! ЕДНИ НЕЩАСТНИ ОНАНИСТИ !!!!
ПОЕТ
на 13.06.2006 г.
0
 
 
Поетите от Омир още та чак до Вазов в наши дни възпяваха в безсънни нощи все добродетелни жени. Възпяват устните, косата, гърдите като на коза, възпяват ханша и бедрата, ала забравят за гъза. Жени, без гъз какво сте вие? Кажете смело, без сръдня! Не е то нещо да се крие, ни само орган за пръдня. Гъзът е нещо естетично и кой не тръгва след жена, която с крачки естетични тъй смело си върти гъза? Кажете още кой не зяпа, кога жена се наведе? Гъзът й, бялнат като ряпа, с греховна сила го зове. Не е ли вярно, че в кревата, преди да почне любовта, ни съблазнява нас жената, като я хванем за гъза? О, женски гъз, бъди прославен! Надебелявай и цъфти! Сърцата мъжки покорявай и към съблазън ги води!!!
ПОЕТ
на 13.06.2006 г.
0
 
 
ЛАЙНО И ПОЕТ Басня Вървях нехайно по шосето Вървях и нижех стих Но ето, че в лайно проклето Се спънах и се строполих Във упор гледаме се двама Във упор — с ледена омраза И както в стара, гръцка драма Лайното патетично казва: “Защо ме гледаш с укор и насмешка? Защо от мене се гнусиш? Къде е твойта топлота човешка? И ти сереш! И ти пърдиш!” “Лайно! — отвърнах му веднага — Клозет търси — не дума блага!” ИЗВОД: Съдбата на лайната днес е тежка! И ти ли мислиш, че е наша грешка?
КАКА
на 13.06.2006 г.
0
 
 
АМИ ГОСПОД Е РЕШИЛ, ЧЕ ДВАМА ИНВАЛИДИ В ЕДИН САИТ НЕ МОЖЕ
Aнонимен
на 13.06.2006 г.
0
 
 
Како, види се, тъпа си. Нищо, случва се ... к`во пък толкоз. Ама що си не остана и глухоняма, кьорава и саката ?!
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: