20 от Локо отиват в Германия на Мондиал

Автор: Екип Plovdiv24.bg
Коментари (13)
15:32 / 13.06.2006
774
По покана на Германския футболен съюз 20 души от Локо ще заминат да гледат един от 1/8-финалите на световното. Делегацията на "черно-белите" ще бъде съставена от бивши футболисти на тима и служители от администрацията. Групата на Локо да отпътува за Германия на 24 юни, за да гледа три дни по-късно срещата в Хановер между първенците от групи с водачи Франция и Испания. Точно на тази дата пък представителният тим на Локо Пд стартира участието си в летния
турнир "Интертото". Треньорът Аян Садъков събира играчите утре вечер, а от четвъртък започват тренировките. Основната част от подготовката преди мача от Интертото ще се проведе в Банско. Помощ-ник-треньорът на тима Иван Маринов от Рио де Жанейро съобщи, че вицепрезидентът на клуба Кузман Марин-ков е сключил договор за сътрудничество с водеща мениджърска агенция в Бразилия. Иван Маринов не изключи възможността в ДЮШ на клуба да бъдат привлечени бразилци, пише "Топспорт".


Виж коментарите (13)
Мачовете по ТВ! Пълна програма на всички мачове на живо по телевизиите.
Свали на своя телефон: Android или iOS!
Още спортни:
Вчера: 29
Днес: 0


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@plovdiv24.bg

Екип

©2004 - 2018 Медия груп 24 ООД.
Plovdiv24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Plovdiv24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).