ИЗПРАТИ НОВИНА
Новини
Спорт
Справочник
НОВО
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
НачалоФутболТенисБаскетболВолейболДругиДЮШФутзалИнтервюСтатистики
Спортните новини: Днес (0) | Вчера (29)
Локо излиза за първа тренировка утре от 17:00
Автор: Екип Plovdiv24.bg 09:07 / 14.06.2006Коментари (7)901
©
Въпреки разпространените слухове, че представителния мъжки отбор на Локомотив се събира ден по-рано от предвиденото - 14 юни, старши-треньорът Аян Садъков бе категоричен. Възпитаниците му ще излязат за първо занимание на 15 юни от 17.00 ч. на зеления терен на Лаута. Очаква се по традиция около 1000 запалянковци да изригнат на първото излизане на любимците им за новия сезон.







Зареждане! Моля, изчакайте ...
Aнонимен
на 15.06.2006 г.
0
 
 
Важното е да докарат добър треньор.
Uspeh na Krasi
на 15.06.2006 г.
0
 
 
Локо (Пд) почва с двама нови С двама нови футболисти започва лятна подготовка днес Локо (Пд). Това са защитникът Светослав Георгиев, играл за последно в Марек, и Петър Алексиев от Несебър. В следващите дни към участника в Интертото се очаква да се присъeдинят още нови футболисти. Междувременно стана ясно, че защитникът Красимир Димитров е приел да стане играещ помощник-треньор на Аян Садъков. Той ще влезе в задълженията си още от днес. Тимът ще проведе първа тренировка в 17,00 ч. на Лаута. Очаква се заниманието да наблюдават солиден брой фенове. Стойчо Генов
JB
на 15.06.2006 г.
0
 
 
Galaktikos!!!Да пожелаем успешен сезон на любимият ни отбор. Малко контузии и много футболни успехи. Поне 1/2 за купата на Уефа и място в 3ката на А група. Знам че ще е много трудно. След 17-18 дена играем мач за Интертото и за толкова кратко време е трудно да се запълнят празнините оставени от Роберт и Фугата. Ама ний сме ЛОКО Пловдив!!! За 3 месеца създадохме въпреки безпарицието и младостта на играчите отбор ,за който сега цяла БГ ни завижда. Очаквам трансферни удари от Емо Наков. Щом е тихо ще ИМА добри попълнения. Той е доказал многократно че е Номер 1 в БГ. Само гледайте Левски. Най-много пари имат от всички, а са уредили само един играч, бивш юноша. Сираков знае как се уреждат мачове, даже и в Европа(с Олимпик), знае да обработва и съдии(Оксер), ама от селекция не разбира. Да си спомним миналата година как се появиха Златинов и Златински. После и другите макета. Току виж дойде Софрониев от Вихрен. Важното обаче е да докарат добър вратар. След Стоян ще бъде трудно с Васко, въпреки Черно бялото му сърце. Само ЛОКО!!!!
Aнонимен
на 15.06.2006 г.
0
 
 
Остави ги ти Велбъжд, днеска Локо излиза за първа тренировка!!!
Aнонимен
на 14.06.2006 г.
0
 
 
По инициатива на президента на футболния отбор Велбъжд утре от 9 часа при кмета на Кюстендил Людмил Стоянов ще се състои среща на представители на политическите сили, които участват в Общинския съвет в града. На нея ще бъдат обсъждани проблемите, които възникват пред отбора във връзка със завръщането му в професионалния футбол и изискванията на БФС за издаване на лиценз. Всеки отбор трябва да отговаря на редица изисквания, за да получи лиценз, а Велбъжд засега не покрива нито едно от тези изисквания.
SIRIA, BOLIVIA, VIET
на 14.06.2006 г.
0
 
 
SIRIA, BOLIVIA, VIETNAM .....SVETOVNOTO TYRNE NA Selskia ZIRK .....PUTIAF 1912
Loco
на 14.06.2006 г.
Коментарите са на публикуващите ги. Plovdiv24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.

Актуални Четени Теми
ПФК Левски: В навечерието на мача с Ботев е време да покажем, че животът и здравето е над клубните пристрастия
Хебър си хареса "Лаута", играе още едно домакинство
Георги Иванов разкри пред "Фокус" кои са новите заместник-шефове в БФС
Гонзо пред "Фокус": Ще има изключени и изхвърлени съдии от Първа лига
Страхотно! Пловдивчанин тренира с първия отбор на Болоня преди визитата на "Анфийлд"
Класиране Резултати

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:

За контакти:

тел.: 0886 59 82 67

novini@plovdiv24.bg

гр. Пловдив, ул."Александър I" 32,
Бизнес Център Plovdiv24.bg

За реклама:

Тарифи (виж)
Договори избори 2024

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Пловдивчани във facebook
RSS за новините
Футбол на живо по телевизията
Сайтът е създаден от пловдивчани, за пловдивчани. 100% пловдивски продукт.
Статистика: